Jakby taki rozkład wisiał w Wodzisławiu to byłby lepszy niż to co jest Przewozy Regionalne za szybą wywiesiły... ulotki z liniowymi rozkładami jazdy Chałupki - Katowice. I to wszystko Jawna kpina, nawet ja mam problem z odczytaniem tego zza szyby, a co dopiero osoby starsze.
Zrób zdjęcia. Nie może tak być, że coś takiego robi się pasażerom. PRy miały stać frontem do pasażera, a na mniejszych stacjach zdaje się, że stoją trochę inną częścią ciała do potencjalnych klientów. Przecież nie każdy ma Internet...
To chyba staje się nudne... dziś rano ponownie otwarto kasę biletową w Wodzisławiu Niestety znowu tylko na 8 godzin w dni robocze. Jak przechodziłem przed 14:00 przez poczekalnię to kasjerka naklejała nowy rozkład jazdy w akceptowalnej formie (kartka A4 z odjazami pociągów). Chociaż to da się przeczytać. W holu dworca stary rozkład został usunięty, podejrzewam, że niedługo również pojawi się nowy.
Piękny rozkład wisi w holu dworca w Rybniku. Prezentuje się lepiej niż w Katowicach. Są 3 drobne błędy (m. in. brak wyjaśnienia, że kolor niebieski to pociąg InterRegio) i po poinformowaniu Sekcji Przewozó Pasażerskich w Rybniku obiecano to poprawić.
Wysłany: 2010-08-25, 23:35
Dziś zauważyłem, że jeden z torów na szlaku Wodzisław Śląski - Radlin - a konkretnie ten po prawej patrząc od Wodzisławia w stronę Rybnika - jest kompletnie nieużywany. Kolejny szlak który traci na znaczeniu i pomału zanika?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum